Lillkille med öroninflammation...Idag vet jag vad jag gör...

Idag myser...

0-741938bb6f01c9168f0173e71e96031f.png

 

Idag myser jag med en febrig liten kille med jätteont i ett öra. Vi har tid på vårdcentralen nu ikväll så nu håller jag tummarna för att det går snabbt och smidigt så vi inte behöver spendera hela kvällen i ett väntrum!

 


Smarrig fruktgröt

Det blev inte mango i gröten men jag gjorde så god gröt så jag måste tipsa om det! Jag hade en påse med fruktmix för smoothie i frysen, jag tycker det är godare med färsk banan i smoothie så den påsen har blivit liggandes, men nu körde jag i en sådan i gröten och jösses vad gott det blev! Rekomenderas!

Man kör bara ihop alla ingridienser förutom hallon och mjölk i en kastrull och puttrar ihop till lagom konsistens, tillsätt ev lite mer vatten. Sen på med hallon och mjölk, ev lite sötströ om man vill, klart!


Minus 25°!!


Jag hade ställt klockan nu på morgonen för att ta en tidig morgonpromenad, men tvärnitade vid dörren när jag såg termometern. Minus 25°!! Och det är vid dörren, då kan man lägga till ett par grader extra, brrrr!! Jag inväntar lite varmare temp längre fram på dan och tar min powerwalk då istället, nu ska jag fixa en smarrig frulle med ägg och havregrynsgröt med mango, yummie!

Funderar på...

0-68c8c751b8c9e68b6a91f901732b79bb.png

Funderar på om jag är duktig eller galen, men nu blir det en kvällspromenad i 18 minusgrader. Mitt nyinköpta underställ ska få visa vad det går för! 


Fajitas till fredagsmiddag!Vad gott det är!! Man tar bara något kött, kycklingfile, fläskfile eller som här, utskuren biff i strimlor, fräser med fajitakrydda sen steker man upp grönsaker och skär upp en sallad.
Hur enkelt som helst och nyttigt om man väljer de magrare alternativen på ost och sås.


Är svinhungrig...

3a6b3a34f4c03410dce9671c38ae81c5.png

Är svinhungrig och knaprar riskakor. Kan lika gärna tugga luft, mättar lika mycket! Ikväll vankas min favvo, faijtas, så gott!! 


ändrar o fixar lite

Kan se lite konstigt ut ett tag :)

edit: Så, klart för nu, får duge så länge :)

Testar om...

0-1db1b7ddd8436828ce4d4108fa685ecd.png

 

Testar om jag kan blogga från min iPhone!

 


Nystart på bloggen!

Hej!

Det var läääängesen jag skrev här! Jag har fortsatt min resa mot målvikt, långsamt men neråt i alla fall, men har inte orkat med att blogga om det riktigt. Jag lever en stor del av mitt liv med datorn och internet i mitt yrkesliv och ibland blir det för mycket av det goda!

Efter en välbehövlig bloggpaus känner jag att jag ska köra igång med bloggen igen, jag behöver den peppningen för att lyckas ta mig till mål!

Under 5-6 veckor har jag dragits med en envis förkylning och hosta och har inte kunnat varken träna eller promenerat som jag vill, men nu verkar det som det börjar ge med sig, jag är på G och promenerar varje dag och ska åka in och träna i helgen är min plan.

RSS 2.0