Hela gymet för mig själv, härligt!!

img_1524 (MMS)

Hela gymet för mig själv, härligt!!


Har ruggigt svårt att låta bli den här nu....

img_2922 (MMS)

Har ruggigt svårt att låta bli den här nu... Har tänkt ta 14 pp av veckobonusen till den, men vill spara den till helgen. Kämpa kämpa!


Dagens tänkvärda..


Lunch!! Är vrålhungrig, matvete, fläskkotl...

img_0753 (MMS)

Lunch!! Är vrålhungrig, matvete, fläskkotlett och grönsakswok, slurp! 10 pp


Dagens frukost, ägg, smoothie och hård smö...

foto0395 (MMS)

Dagens frukost, ägg, smoothie och hård smörgås. 6 pp


Topploppet med TopphälsaÅåå vad jag vill vara med och springa Topploppet! Men jag fotograferar bröllop hela dagen den 2 oktober så jag kan tyvärr inte. Jag tycker det verkar vara ett härligt upplägg med goodiebags (i like!) events och annat skoj längs banan. Det får bli nästa år för mig.

Träningsmusik!Jag lyssnar på Spotify i min iPhone när jag tränar eller promenerar. Min musiksmak är galet blandad, allt från dansband till hårdrock och här delar jag med mig av min spellista som jag zappar i när jag tränar! Vassegoa!

Stressfrukost!

I morse var det stressmorgon konstigt nog. Fastnade vid datorn och fick stressa på för att Max skulle hinna till skolan i tid. Jag hade tandläkarbesök efter det så min frukost blev ett kokt ägg först hemma sedan en Naturdietsmoothie i bilen på väg in till stan.
7 points, inte bästa frullen men bättre än att slänga i sig ett par flottiga mackor!

Stegmätare på!


Jag har en sån himla söt stegmätare, råååsa och fin. Idag åker den på för första gången sedan jag köpte den. Hade den någon dag då för massor med månader sedan men nu ska jag bannemig använda den. Den mäter steg, antal meter jag gått samt hur många kcal jag förbrännt baserat på min längt och vikt. Spännande! Mitt mål idag är 10 000 steg!

Nyttiga frukostar


(Klicka på bilden)

Ett tips om en sida med massor av hälsosamma frukosttips. Min fruksot idag blir en smoothie och två kokta ägg, då håller jag mig mätt fram till lunch och frukosten ger 6 pp.

Första dagen med pointsräkning efter somma...

img_8504 (MMS)

Första dagen med pointsräkning efter sommaren. Det har gått kalasbra, skönt att vara igång igen. Har en jäkla uppförsbacke att klara av nu, det var många kilo plus på vågen efter sommaren men nu siktar jag bara frammåt! Neråt!  Nu ikväll gjorde jag en galet god liten dessert som jag åt framför mitt inspelade avsnitt av "biggest looser" som jag följer slaviskt.  Jag stekte äpplen med sötströ och kanel i micron så de blev mjuka. 1msk kelda vaniljvisp till det. Jättegott och endast 1 pp!


Ok! Då kör vi igen! Är på viktväktarna och...

Ok! Då kör vi igen! Är på viktväktarna och det känns bra. 4 veckor till Turkiet, alltså 4 veckors hårdkörning!!!


Igång!Ja men nu jäklar!! Det var så skönt att träna igår! Körde mest kondition, 20 min crosstrainer och 10 min löpbräda i max uppförsbacke, sjukt jobbigt! Lite styrka armat blev det också. Gillar när man verkligen tar ut sig ordentligt, svetten ska rinna och jag vill vara helt slut efteråt!

Idag blir det ingen träning, är uppbokad med jobb och ikväll är inte Jocke hemma. Planen är att jag ska köra morgonträning i morgon efter lämning på fritids.

Träning ikväll! Man kan säga att det verkl...

Träning ikväll! Man kan säga att det verkligen är på tiden!!!!!


Testar nytt idag, rödspättrullader med fet...

img_7458 (MMS)

Testar nytt idag, rödspättrullader med fetaostcreme, mummmmms!


Rökta räkor ikväll, favorit!!

img_5255 (MMS)

Rökta räkor ikväll, favorit!!


Mellis, en klar favorit är keso med päron...

img_4833 (MMS)

Mellis, en klar favorit är keso med päron och äpple i, lite kanel på och en rågkuse med mjukost o paprika! Gött!


Dagens lunch idag. Skitgott! På riktigt! K...

img_9483 (MMS)

Dagens lunch idag. Skitgott! På riktigt! Kommer jag absolut köpa igen.


blogga igen

tänkte kanske börja blogga lite här igen, känns som det :)

RSS 2.0